Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fina ord

Vackra ord ur en fulländad mun
darrar och inser att orden riktas mot mig
lycka till sin yttersta spets

Tycker om dig




Fri vers av Andunelen
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-02 21:28



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Härlighet
2011-08-04

  Dito VIP
åtrå på ett gulligt sätt
få ord som beskriver en känsla
som är stark
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen