Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma nu som då

Doften av minnen sedan tider jag knappt ens minns

Men visst minns jag

djupt därinne

Trodde på en förändring, ett förändrat jag

men ensam är jag den samma

fem eller tio år tillbaka

samma nu som då

Rädd för livet




Fri vers av Andunelen
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-09 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen