Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst före

Jag älskar att se din kropp naken
Jag älskar ditt gulliga pip när du gäspar
Jag älskar att se dig sova middag som ett barn

Du älskar att jag alltid finns när det gäller
Du älskar de små saker jag gör för dig, bara för att
Du älskar när jag håller om dig genom natten

Jag HATAR att det är minnen




Övriga genrer av efemär
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-10 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efemär