Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De smarta

Jag ser hur de tittar på mig.
Hur de dömer, suckar i det tysta.
“ge upp”
En uppgiven viskning, men tydlig.

Kanske har de rätt.
Men vad är värdighet, när det känns såhär?




Övriga genrer av efemär
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-16 16:51



Bookmark and Share


  Julio VIP
Vi har alla styrka inom, vi bär alla på värdighet..den enda vi behöver visa det för, är oss själva..så länge vi kan se oss i spegeln med stolthet för att vi accepterat den vi är, tenderar det att man aldrig någonsin ger upp.
2011-08-18

  Ninananonia VIP
ja vad är det?

alla är vi nybörjare någon gång...

ge inte upp..

man kan ju alltid fråga om hjälp... av någon som kan...om det inte går
menar jag...:)
2011-08-18

    Birgersdotter VIP
nej...verkligen inte
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

efemär