Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resolut

Jag är över dig
Men
Mina läppar är ovana vid andras läppar

Jag är över dig
Men
Andras doft är inte lika söt

Jag är över dig
Men
Mina ögon gör inte andra rättvisa

Jag är över dig
Men
Jag kommer inte lika skönt



Men,

Men,

Men.




Fri vers av efemär
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-14 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efemär