Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyssel med Pussel

Du gick - Kvar blev ett tomrum

Konstigt bara - Du kan inte längre fylla det




Fri vers av efemär
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-30 03:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fint nötskal
2011-12-05

    ej medlem längre
igenkännande känsla.
då man
gått vidare..

pyssel med pussel
är ju en ganska fenomenal
rubrik.. gillar
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

efemär