Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odör

Ingen anledning att gråta mer.
Glädjen är borta.

Kvar är en fläck, svart och illaluktande.
Född ur svek.

Du har sett den
Du kallar den ilska.




Fri vers av efemär
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-10 01:42



Bookmark and Share


    efemär
Väldigt glad att du uppskattar den här.
2011-08-11

    ej medlem längre
så jäkla träffsäker, är du.
glad att ha hittat dina texter.
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

efemär