Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt mitt hjärta


Med ljuset växer skuggorna

Borde känna lycka bara
att leva i ljuset med dig

Men med ljuset växer skuggorna
onda och mörka

De dansar ständigt runt mig
och sträcker sina mörka tankar
mot mitt innre

Försöker fånga och bedra
när allt borde kännas bra

Visst kan det vara vackert
men jag verkar vara evigt fast
i mörka dunkel

I skuggan av ljuset

I skuggan av det som kallas Livet




Fri vers av röd_asfalt
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-16 00:53



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
det här var riktigt bra , gillar hur du skriver, utformningen , dina tankar känslor dom berör och man kan ta på dom applåd
2011-08-16

  Emme VIP
Gillar den här väldigt mycket!
2011-08-16
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt