Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärleken


Tystnaderna innan och efter den
kan vara ditt livs nemesis

Men utan dem finns inget
annat än mörker kvar

Och väljer hur enkelt som helst
mörkret om jag ens
får andas in kärleken
för en kort stund




Fri vers av Goth-maskin
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-03 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goth-maskin