Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att runka med huvudet i takt med hatet


- Du fattar inte vad som är god ton alls, du vet det va?

Jag skakade på huvudet, kliade mig i skrevet och frågade om han ville
lukta.
Den blicken han gav var så hatisk att han hellre hade hånglat upp hela tredje rikets drömmar än ens fattat att jag drev med honom.

- Du fattar inte att jag får knulla så mycket mer än dig va, sa jag och flinade.

Utanför härjade den värsta höststormen sedan 1800-talet
och jag kände mig ganska överlägsen ändå

- Att ha sex är inget att skryta om din skit, svarade han.
- Nej då, men djävligt skönt du grabbhalva, svarade jag.

Huset vi sökt skydd i skakade och huttrade.
Han började storgråta och jag drog honom intill mig.

Två vuxna män på väg mot vänskap
snabbare än vi anade.




Fri vers av Goth-maskin
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-07 19:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Blir litet lipfärdig vid läsningen om hur stor kärlek knyts i 'dessa moderna tider'. Fin tidsbild och grabbig stämning här.
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Goth-maskin