Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker katastrof


Det räcker väl
att tömma sig en strumpa
och gråta för
att man är så djävla pateisk
och med äckliga strumpor
på fötterna




Fri vers av Goth-maskin
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 12:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Militärträskets asketiska ärtsoppa
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Goth-maskin