Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alldeles för mycket hat utför saker i mig


Så kallt
Så beräknat
Jag slits i nervsträngarna

Ont på atomnivå

Intet vill göra illa
Allt vill ut och bomba

Blandade känslor
av anarki och ordning

Tårarna har stupat
Kvar finns vreden

Kämpar kämpar
så svårt emot

Tv, mat, dödslängtan

ut ut ut
sker sömnen
till sist

Läkande
och inte alls lika
kaosartad som antaglig




Fri vers av Goth-maskin
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-10 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goth-maskin