Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återigen mörkret


Knivens danssteg
tuggar sig in i bröstkorgen
Mörkerskrattets hosta
knullar sönder hörseln..

(REGNET, det satans regnet)

Återigen ensam och döende
i utanförskap
och vämjelig stank
ur demonens
ständigt efterföljande
käftar




Fri vers av Goth-maskin
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-03 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goth-maskin