Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dö ung

leva snabbt
eller dö ung
för man måste springa från döden
den tar bara en sekund




Fri vers av Gardenwall
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-12 09:53



Bookmark and Share


  Mess
sad face.
senast igår dog min vän.
han var ung.
man borde inte få dö då.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gardenwall
Gardenwall