Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta hem i natt

Var inte rädd
vi har redan förlorat
Du och Jag
vi är bara barn
inför det faktum att
allt vi har
är saknad och skam
lögner och vi kan
inte hitta hem i natt




Fri vers av Gardenwall
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-05 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gardenwall
Gardenwall