Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och min osäkrade pistol.

Ta av dig livet.
Och jag som rivit ditt skinn.
Jag som inte kan styra elementen.
Du som bara gav mig sol.

Jag undrar om allt blivit annorlunda om jag föddes i april istället för mars.
Om jag aldrig vetat att du fanns.
Jag som blivit kallad en osäkrad pistol.
Du som bara gav mig sol.

Min mamma säger att jag bara lyssnar på deprimerande låtar.
Min doktor att om ett år får jag ge upp.
Jag som inte kan styra elementen.
Jag och min osäkrade pistol.




Fri vers av Gardenwall
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-21 18:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o gripande, samt bra
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Gardenwall
Gardenwall