Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter dina läppar

jag står stilla kvar
på samma fläck som jag sedan oktober stampat
som jag sedan länge gråtit
som jag sedan länge flämtat

jag står stilla kvar
och snart är du tillbaka,
det visar att tiden visst har gått,
medan jag har gråtit
medan jag sprungit,
snavat och flämtat

i natten efter att ha dansat
i natten efter jag i andras tungor letat
efter dina
läppar

jag står stilla kvar
på samma fläck när alla andra har lämnat
så liten jag har växt mig svagare än
så litet hjärtat värker

i natten efter att ha dansat
i natten efter jag i andras tungor letat
efter dina
läppar




Fri vers av Gardenwall
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-09 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gardenwall
Gardenwall