Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsmagi

tidsmagi och kärlek
det var så snaran lades ut
med omsorg
den drog mig tillbaka
till livet

ett stort mått möda
ett par liter snor
och du
som drog upp klockan
till livet




Fri vers av Gardenwall
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-23 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gardenwall
Gardenwall