Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla mina personligheter - gitarrer - placebo - vadfan?

Den första -Bitch.
Tattoo, Auntie, Snow White och Louise.

Och Bertie, the gay one.

Gretsch Duo Jets - favoriten kanske.
I alla fall snyggast av alla.
Förutom Bertie då, han är rosa.




Fri vers av MOLKOII
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-13 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MOLKOII
MOLKOII