Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÅFÄNGELSE

Fåfänga fängelse
fåfängelse

Och du är för nära inpå
förnär.

Jag är för på
för påkommen


Jag vill göra dig
trasig
inatt




Fri vers av MOLKOII
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-13 11:21



Bookmark and Share


  gömd
jag vill göra dig trasig inatt..grym
2011-11-13

  MOLKOII
Tack Tova, hjärtat.
(kolla vilken mjukis jag är)
2011-11-13

  MOLKOII
Tack, friend.
2011-11-13

  MOLKOII
Olliwer det kommer bara sånthär när jag är nykter (kolla procenten på hur ofta jag är nykter bland mina texter)...

Men tackar vännen.

O det är så en stenads paradis låter..

Överväger att kanske ringa dig. Hörs!
2011-11-13

  Olliwer
Brian: http://www.youtube.com/watch?v=IaZMST-vHfM
Det är den!

Sköt om dig idag.

2011-11-13

  Olliwer
Varför skriver du inte mer såhär?
Jag gillar det mycket mer.
Kom igen nu.
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

MOLKOII
MOLKOII