Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrädd

Stoppa i er lite
nitroglycerin och
spring in i nån vägg nånstans.
Blir ju fan mörkrädd.




Fri vers av MOLKOII
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-15 17:49



Bookmark and Share


  MOLKOII
Kyreus: rätt och riktigt, man.

Faust: Faust, F-sektionens klubbmästeri Umeå Universitet. R u kidding me..
2011-11-15

  Mr Lindemann VIP
Okej
2011-11-15

  Olliwer
Det låter som någonting som inte skulle fungera i praktiken.

MOLKO fungerar inte i praktiken.
Blir ju fan mörkrädd.
2011-11-15
  > Nästa text
< Föregående

MOLKOII
MOLKOII