Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillit och förtroende

Tillit och förtroende
viktiga i relationer

Uppstår genom ärlighet och trohet
även i svåra stunder

Att våga tro på tilliten och förtroendet
kan vara skrämmande

För då måste kontrollen släppas
överlämnas till någon annan

Ständigt ifrågasätta ett förtroende
kan var nog för att det ska försvinna

Ingen orkar hela tiden bevisa att bägge finns där

Ibland måste vi helt enkelt våga tro på det vi inte med ögat ser.




Fri vers (Fri form) av Tiiiina
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-25 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiiiina
Tiiiina