Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trandans

Likt en trandans
Vi dansar med med varann
Ömsom attraktion ömsom avståndstagande

Förförisk hängivelse fast med ord utan slut
Sms med lust utan krav

Kanske en modern kärlekssaga!




Fri vers (Fri form) av Tiiiina
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-28 09:38



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt fångat. =) Väldigt bra. =)
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tiiiina
Tiiiina