Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paddeltag

För varje paddeltag jag tar
försvinner ljuden av vardagslivets krav och tankar
ur mitt sinne

För varje paddeltag jag tar
kommer jag mig själv mer nära

För varje paddeltag jag tar
kommer kropp och själ i balans

För varje paddeltag jag tar
kommer jag naturen så nära

För varje paddeltag jag tar
kommer jag ursprunget närmare




Fri vers (Fri form) av Tiiiina
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-01 09:18



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker resa tar orden med en på. =) Väldigt bra skrivet. =)
2012-05-02

  Ulf D VIP
Som att följa med på en inre expedition att paddla i sin egen harmoniska takt.
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tiiiina
Tiiiina