Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden



I bland
hos dig
står tiden stilla

I bland
hos dig
räcker den inte till

Vad gör då
tiden

Driver den
med mig

Jag vill
hinna leva

Men vad hindrar dig
undrar tiden

Jag är min
egen taggtråd

Sårar mig av
rädsla att såra andra

Jag borde ha
fångat tiden

I går




Fri vers av lilla huset
Läst 205 gånger
Publicerad 2011-11-07 15:08



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Det går inte att fånga tiden det är den som fångat oss.
2011-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lilla huset