Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kristaller

Är det kristaller i mitt öra

Eller är det mitt
livspussels
karusell snurr

Du hinner

Spring lite fortare
Två händer har du
två ben

Om du springer
fort nog så
ser ingen
din ångest

Hjälp till här
stötta där
laga här

Men kräks någon
annan stans

Dom räknar med dig
alla andra som vill ha

Riset band du till
din egen rygg

Släpp nu allt
bromsa karusellen

Leta efter dig själv
i spillrorna

Ta dig i handen
och gå vidare

Eller är det
bara
kristaller i mitt öra




Fri vers av lilla huset
Läst 224 gånger
Publicerad 2012-02-22 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla huset