Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa

Älskade

Så stod vi där
Vid avgrunden

Vi vågade hoppa

Nej, vi vågade inte
Vi var tvungna

För vår överlevnad

Vi störtade mot
Ja, mot vad

Se mig i ögonen
Håll fast mig
Lås mig i ditt grepp
Släpp mig inte

Vi passerar
Skam, skuld
Svek och ångest

Måste vi bära
Allt detta

Nej,
se mig i ögonen
kyss mig
Vila i min kärlek




Fri vers av lilla huset
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla huset