Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek via telefonen......

Gränslös i mig själv hoppas jag alltid.
Tankar utan mål är bara drömmar.
Blir osäker på mig själv när du ringer.
Ögonen ler när ditt namn syns på mobilen.

Jag svarar och din röst viskar mitt namn.
Du jobbar natt och känner dig ensam.
Försöker lyssna på dina ord.
Men tänker på något annat.

Tonen i din röst ger dubbla budskap.
Mjuk när du önskar något.
Sträv när jag söker svar om oss.
Kanske jag missförstår dig.

Vänskap är det som håller mig kvar.
Utan den känns det livlöst och hopplöst.
Hur kan man bli förälskad i en röst.
För när du talar, ser jag tusen ansikten.

Vi som många andra söker kärlek.
Men vågar inte ta steget ut.
Ditt nummer fanns i tidningen jag köper.
Utan det hade jag legat under jord nu.

Tack för att du och ni andra finns.........












Fri vers av quampec
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-07 15:45



Bookmark and Share


  anita VIP
Blev berörd av din dikt
2013-08-07
  > Nästa text
< Föregående

quampec
quampec