Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ner till mig igen

En efter en sluter ni era ögon och försvinner till en plats, en ny värld där ni har fått det så mycket bättre.
Jag undrar var dag vem som står näst på tur.
Ni är 5 stycken som försvunnit i år.
Jag väntar på ett nästa samtal, på ett nästa besked.
Jag vet iallafall att ni vill att jag ska leva klart livet,
leva och kunna berätta när vi ses igen vad jag varit med om.
Men ibland är det svårt.
Ibland vill jag ge er en kram och se er.
Men jag vet att ni finns här.
Jag vet att ni lyssnar om jag vill prata.
Men ändå så saknar jag er så!




Fri vers av Miss_jenny
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 19:00



Bookmark and Share


  PPQ
Smärtsamt vacker
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny