Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

I en handvändning så förändras allt,
allt man har är plötsligt borta.
Borta föralltid, för att enbart bli minnen om en svunnen tid.
Ett liv grävs under jorden,
ett annat åker i en kartong.
Skyfflas bort i en bil och försvinner i horisonten.
Omställningen är total, nu finns bara jag.
Ensam att styra mitt liv i vilken riktning jag än må ta.




Fri vers av Miss_jenny
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-13 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss_jenny
Miss_jenny