Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min mamma skall snart dö

När döden skall komma

sakta....sakta


med sina tysta, svala vingslag
för att omfamna ännu en själ

En själ
som skall vara redo för avfärd
mot det mycket
okända

...

kan smärtan vara

outhärdlig

svårförnimmad

skrämmande

hjärtskärande
...

Urholkad sitter du där
av ditt forna jag

ÄLSKADE lilla mamma




Fri vers av try
Läst 294 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-11 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt skrivet !
2011-11-13

  Tosca
Mycket vackert och starkt!
2011-11-13

  Maria T
Mycket, mycket fin dikt
om nära döden
2011-11-13

  Maj-Lis VIP
DET... är såå svårt
2011-11-13

  SvartPoesi
Lidande i högsta grad, om detta nu är din verklighet så beklagar jag från botten av mitt hjärta. Du är stark.

Fint skrivet.
2011-11-13

  Minkki VIP
kram
2011-11-13

    Birgersdotter VIP
Vacker dikt om det svåra smärtsamma
2011-11-13

  Alfie M
Starkt.
2011-11-13

  Celticgirl
starkt om en svår sak. Fint beskrivet..
2011-11-13

  Rosen VIP
mycket bra förmedlat, ord med känsla i...
2011-11-12

    AA VIP
Mycket väl fångat. Förnimmer känslan av sorg.
2011-11-12
  > Nästa text
< Föregående

try
try