Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXISTENS??



Hur kan man ångra någonting



Som varit andras val...
Från början...till slut...

Jag är inte här av egen FRI vilja

Men jag finns för att andra valde mig hit

kalla det för ÖDET om du så vill...

DE

satte mig på min "stol", som ÄR min verklighet,Just NU,,,
tills den dagen jag inte finns mer...

Kanske jag ger det NYA ansvaret till mina barn, som aldrig valt att finnas

Och allt är ett ekorrhjul

ETC...ETC...ETC....
....




Fri vers av try
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-11-14 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

try
try