Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se rädslan i vitögat


Med hårt knutna nävar
ser du på mig


med dödsångest


Blicken din är galen av rädsla, hur skall jag kunna trösta
jag vet ju inte mer än dig om den...

Orden är kvävda
men
min kärlek till dig är oövervinnlig




Fri vers av try
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-13 12:34



Bookmark and Share


    eva m h
Starka ord om en svår stund
2011-11-13
  > Nästa text
< Föregående

try
try