Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig!

Jag stapplade nyligen över ditt hjärtas tröskel,helt oväntad.
Det var varken rätt tid eller plats,men livet har sina små hemligheter av glädje.
Vi skulle bara vara i varsin tid och rum.Inte blanda kärlek och lust.
Inte ge kärleken makten,för våra köttsliga behöv.
Det var en oskriven lag som låg där i luften mellan oss,fladdrande i sin ärlighet.
Helt enkelt,bara fysiskt njutning utan djupare känslonyanser.Sex,helt enkelt,sex.Inga förväntningar...Två vuxna som är attraherade av varandra, magi,bygd på det fysiska nivån.Men ödet lekte med andra kort och mina ögon har blivit förblindade av dina ögons starka sken.
Jag har blivit din mjuka kudde som du vilar huvudet innan din nattsömn,färskpressad juice på morgonen,innan du rusar till jobbet.
En inbjudande hand som stäcker sig bortom tid och plats för att nå dig, när världen har visat sin mörka sida.
Jag är din nakna kropp finaste utstyrsel,ren broderad handuk som sveper din kropp efter simmningen. Jag är kapell mästare av kärlekens symfoni och du dirigent..Din nakna och utmannade konkubin som sover på fjädermolnen av dina drömmar ikläd i kimono som visar mina runda kvinnliga kurvor,som dansar efter din kropps trånande behöv i månskenet.Din kvällsbön,din sinnesro,din vardag och helg.Alla månader på året.
Smakar som den finaste champagnen som du dricker njutbart ur dyr kristallglas och frågar efter påfyllning,gång på gång.Jag är hallonsorbet som smälter mot gömmen,smakrik av sötma och intensitet.
Din första regndroppe en Middsommarkväll,när berusningen ligger i luften och dagen är som längst.
Jag är Ave Maria en vit Julmorgon när barnen väntar på sina gåvor,och himmlen bjuder generös på nya snöflingor.Vi är återspeglade i varandra.Vi förstår varandra,vi rör varandra på djupet,utan ord. Bara med blickar,ömt och enkelt.När resten av världen gryr i sin vardag.Du stapplade nyligen över min själs tröskel,helt oväntad.
Vi ,som skulle inte blanda kärlek och passion.




Prosa av lory
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-25 01:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en text som förmedlar närhets längtan; en väl skriven text med tänkvärt innehåll, känslor kan inte alltid styras av...
2011-11-26

    ej medlem längre
Lysande styrka i varje bokstav!
2011-11-25

  PPQ
modig....
2011-11-25

  Ninananonia VIP
:) varmvackra ord :)
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen