Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom vändpunkt

Känn på det hjärtat utan öde. Blås varm luft ur mitt vilsna perspektiv. Jag blundar från strömmen som förser kallelsen av vår närhet. Väntan på det förflutna är bortom vår närmaste dag. Dina handlingar är som konst från dem svåraste målningarna.

Du är mysteriet som stormen letar efter. Kom till mig käre vändpunkt, bli sagan där lyckligt slut präglar vår ankomst. Jag är nära dig, slå till mig och jag är han som sover vid din sida när du är som tröttast. Låt oss bli ett gemensamt sällskap som springer i lyckans namn.




Fri vers (Prosapoesi) av Abraham Eriksson
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-05 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Abraham Eriksson
Abraham Eriksson