Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

agenda

de pratar om nakna ökenlandskap och polygami
mormoner i usa och
presidentkandidater till höger och vänster
eller menar vi
republikaner
och demokrater
flerfruiga män
dussintaliga fäder
och mitt ibland dem
frågan om;
är det ok?




Fri vers av tapetklister
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-15 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tapetklister