Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyttlass

flyttlass
lådor
rensa

rensa ut gammalt

men så
en dagbok
och genast fast i det förflutna

jag är där

maj 2010
eller våren ifjol

med ens minns jag
och jag ler
ibland
och jag tänker
men...!
ibland

men framförallt

jag
ångrar
inget

flyttlass
men min historia
tar jag med




Fri vers av tapetklister
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-17 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är inte tapeterna på plats - än?
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

tapetklister