Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänja sig

vana

vänja sig

nej
jag gör inte det

jag kan inte vänja mig
vid tanken
att jag snart lämnar
mina snedtak
takfönster
utsikten utanför
medaljonggolvet i hallen
eller för den delen
mina fyra år
här

jag kan inte vänja mig
vid den tanken






Fri vers av tapetklister
Läst 261 gånger
Publicerad 2012-05-20 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tapetklister