Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill dela gråtande timmar med dig, igen

jag vill dela ännu en gråtande stund med dig
liksom vi gjorde några timmar natten mellan fredag och lördag
det var tungt
men det var även en fin stund

så ovant att se dig ledsen
så oerhört sällsynt att se dig gråta

jag gör det inte ofta jag heller
särskilt inte inför någon annan

men de nattimmarna delade vi
och det kändes riktigt bra
som att vi behövde det

jag vill dela gråtande timmar med dig igen
men jag vill inte utsätta dig för
att se min sorg

för det gör det inte lättare för dig




Fri vers av tapetklister
Läst 300 gånger
Publicerad 2012-01-30 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tapetklister