Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sargade hjärta

Mitt sargade hjärta börjar bli hårt
ärrat av förhoppningar som blivit besvikelser.
Jag blöder lite för var gång
backar
blir svårare att nå.
Hur ska man fortsätta våga
våga tro på att kärleken finns
att det finns någon för mig
någon som inte sviker
någon som vågar älska
som vågar ge av sig själv
och ta emot all den kärlek jag har att ge.




Fri vers av AnnaLiisa
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-10 20:09



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En dikt som berör mitt hjärta .. frågor som tränger sig på och ber om svar .. svar som känns svåra att finna ... sparar
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

AnnaLiisa
AnnaLiisa