Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrländsk bastu

Varmt trä som spritter.
Tallbarrsdoften omfamnar mig.
Ett knippe björkris
piskar min kropp.
Svetten vandrar
över min nakna skapelse.
Jag vandrar ut i natten.
Smälter snön
med min blottade hud.
Stjärnorna gnistrar
över den klara himlen.
Och norrskenet
dansar en dans
som bara finns här och nu
som grönskimrande vågor
på ett mörkt hav.




Fri vers av AnnaLiisa
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-03-01 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLiisa
AnnaLiisa