Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällspromenad

Tog en promenad ikväll
efter att regnet drivit bort med sina mörka moln.
Solens strålar värmer i kvällen
dofterna sprider sig genom mina sinnen
dofter av hägg och syren
efter regnet.
Som alltid tänker jag på dig
önskade och trodde
du skulle funnits vid min sida nu.
Att tillsammans få gå
efter nyfallet regn
som spolat bort allt damm
släppt fram de dofterna jag andas in.
Vackra kvällar och underbara nätter
under midnattssolen
ett dopp i det kalla vattnet
för att sedan värma varandras kroppar.
Stunder att minnas och längta till.
Ville leva med dig
bli lyckligare med dig.
Du saknas mig...




Fri vers av AnnaLiisa
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-30 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLiisa
AnnaLiisa