Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Tänkte skriva dig några ord
tänkte ta farväl
ett farväl mot min vilja.
Jag hade en tro
en tro på dig.
Men inga ord kan du skriva mig
ingen telefon som ringer.
Hade önskat att vi kunnat skapa en framtid
ett liv tillsammans
men mig vill du inte ha.
Idag fyller du år
och jag vill ge dig en present
en lyckönskning av hela mitt hjärta.
Jag hoppas att du finner
det du önskar här i livet
att det du söker kommer att finnas där
på din stig.
Farväl älskade du...
du berörde mitt hjärta
kommer aldrig att glömma Dig...
Ta hand om dig
och glöm aldrig hur älskad Du är!




Fri vers av AnnaLiisa
Läst 215 gånger
Publicerad 2017-07-01 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLiisa
AnnaLiisa