Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Jag liknar dig vid en clown
ditt glada leende
alltid glad och spelar ett spratt.
Men du ser
att jag ser
din hemlighet
din tomma ensamhet.
Jag sträcker ut min hand.
Varför vågar du inte ta min hand...?
Du behöver inte vara rädd.
Men du vet att jag ser
det var länge sedan någon såg
ditt inre
rädslan tar över
du backar.
Men en tanke har väckts;
Kanske du inte alltid kommer att vara ensam...




Fri vers av AnnaLiisa
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-11 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaLiisa
AnnaLiisa