Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur min e-bok "15.0" som gratis kan beställas från poetryjunkie@poetic.com Femtom femtonradiga dikter uppdelade i tre sviter. Nyskrivet vintern 2011. Är tänkt att följas av remixade och omskrivna versioner senare. De tre diktsviterna finns redan i remix


ur "15.0" del 2

Magsår och folktandvård och fan också!
Det är svåra stunder och bråttom bort, rakt in i vardagsrummet!
Nu jävlar ska det tjuvkikas på grannen! Han tappar säkert
upp vatten till ett helt badkar! Det är fullt sjå att
överleva här i kvarteret. Det är fullt med män med penisar
och hundägare överallt. Minerad mark! Nu lägger
dom ner banken också. Utvecklingen går verkligen framåt!
Och ungdomarna är inte lika lättklädda längre. Inget skoj
alls nånstans! Jag har svårt att gå, jag längtar inte
ens utomlands. Det är svårt att hata folk nu för tiden,
dom är inte ens tillräckligt döda. Bara lagom puckade.
Jag borde bränna ner deras vardagsrum, så kan dom
sitta där och se sådär jävla nöjda ut, ska fylla allas
frukostflingor med blydagg, se dom bita sönder sina frukosttänder
sen kan dom sitta över frukostborden och oja sig bäst dom vill!




Fri vers av Johan Nordgren
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-02-23 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Nordgren
Johan Nordgren