Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur min e-bok "Det finns inga Giraffer i Rågsved" som gratis kan beställas från poetryjunkie@poetic.com 175 stycken kortdikter på en till fyra rader, den första i en trilogi kallad ”Gröna Linjen trilogin” då alla delar utspelas längs denna. Rågsved, Hög


ur "Det finns inga Giraffer i Rågsved" #31 - 35

31.
Det händer att man får svar på frågor man ställer sig

32.
Det finns inga giraffer i Rågsved
Men jag önskar det gjorde det
Min flickvän bor där.

33.
Jag lyfter tidningen från frukostbordet
Jag har lagt den på en smörgås.

34.
Det finns ingen anledning att klaga
Vi är alla polismän.

35.
”Om du litar på mig” sa hon
”så ta min hand”




Fri vers av Johan Nordgren
Läst 372 gånger
Publicerad 2012-02-23 15:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Enligt Radio Stars fanns det inga ryssar i Ryssland.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nordgren
Johan Nordgren