Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur min e-bok "När jag var liten två(2)" som kan beställas från Paypal 35kronor. länk: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=QWRXSY9L297ME


ur "När jag var liten två(2)" #1

När jag var liten
var det inte
varulvarna i trädgården
som var problemet.
Det var trollen
bakom träden
på väg till skolan.
De låg i bakhåll
och visade sig ibland,
då gällde det att ha
godispåsen redo
till att muta dem
hem igen.




Fri vers av Johan Nordgren
Läst 348 gånger
Publicerad 2012-02-23 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Nordgren
Johan Nordgren