Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven natten till idag. Tveksam text. Ventilation.




Nykter noja

Nu är den där igen
den där känslan
som jag bara kan beskriva
med en darrning på handen
ett tinnitus-surr
fast i själen


  Som att något inuti
skrapar på huden inifrån
för att få forslas genom halsen
eller rinna ut ur ögonvrån


  Jag söker efter det
mina lockrop ekar tillbaka
i det stora inre fyllt av tomhet


  Orden bara faller ur mina fingrar
utan att egentligen förklara någonting
medan pulsen ökar och tankarna snurrar


  Om jag kunde stanna (mina tankar)
om jag kunde sluta (tänka)
om jag bara lät bli att sätta ord
på det jag ändå inte kan förklara


  Låta okända känslor kännas
skulle jag lära mig 
att lära känna dem?


  Skulle det göra allt enklare?




Fri vers av Faktiskt
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-25 15:02



Bookmark and Share


  FysisktMental
Denna är fantastiskt bra, Alice
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt