Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omtolkning av dikten "Bokstavssplitter" skriven av MrD http://www.poeter.se/Las+Text?textId=1652048 Lite spännande tempo, lite galet, men jag gillar det. :D


Explosion av viskningar

Med en
gnista
börjar allt

Var det du som tände på
eller är det jag som

tänder
skrapar, gnisslar
lås
kan bara öppnas med ett lösen
ord
bokstäver, stavelser

meningar 

som i en
explosion
av viskningar

skriker

mitt tvivel
min fruktan

spränger

det som var vi
splittrar 
mig

men nu är jag fri

 

 

 

 




Fri vers av Faktiskt
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt