Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven samma dag jag fick beskedet, 05-08-12.


Tankar om J

Två meningar på skärmen
mitt liv i bitar

Hans sista ord till mig för evigt i min mobil
med mitt utkast inunder
varför skickade jag det aldrig?




Fri vers av Faktiskt
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-25 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faktiskt